Världens ledande skärmleverantör

Skärmlösningar från Leyard

I tjugo år har Leyard utformat och levererat skärmlösningar med förstklassig bildprestanda är nu branschledande för högupplösta LED-skärmar. Leyards skärmar erbjuder oöverträffad prestanda, hållbarhet och värde i hela produktutbudet genom lösningar som skräddarsys efter de unika behoven i varje tillämpning. Leyard sätter standarden för skärmar och system genom flexibel konfiguration, branschledande prestanda, enkelt underhåll och tillförlitlighet.

Leyards skärmprodukter ger oöverträffad bildprestanda för flera olika användningsmodeller och tekniker.  Som marknadsledare för högupplösta LED-videoväggar tillhandahåller Leyard prisbelönt teknik, fantastisk bild- och videoprestanda och har kunder bland välkända märken och företag i olika branscher.  Sedan förvärvet av Planar Systems år 2015 har produktportföljen utökats till prisbelönta LCD-videoväggar, skärmar i storformat, genomskinliga OLED-skärmar och mycket annat.  Från fasta installationer till uthyrning och scener,  från video till bildspråk, från litet till stort visningsformat –  Leyards breda produktutbud erbjuder vinnande lösningar.

Videoväggar

 

Leyard DirectLight

Leyard DirectLight LED Videoväggsystem

Nästa generation av Leyard® DirectLight® LED videoväggsystem, är en produktserie av sömlös, ultra-fine pitch LED videoväggsskärmar. Modellserien finns i följande pixel pitch: 0.7, 0.9, 1.2, 1.5, 1.8 och 2.5 mm. Leyard DirectLight har 27” kabinett, med 16:9 format. Monterings system ingår vid köp av Leyard DirectLight och är ”front-servicable”. Med off-board design och strömförsörjning, gör att en installerad Leyard DirectLight videovägg inte är mer än 10 cm djup.

För mer information om Leyard DirectLight LED videoväggssystem (Engelska)

 

Leyard TWA

Leyard TWA

Leyard® TWA-serien är ett sortiment högupplösta LED-videoväggar tillgängliga med en punkttäthet på 0,9 mm, 1,2 mm, 1,4 mm, 1,8 mm och 2,5 mm. Leyard TWA-serien är byggd med stöd för högsta möjliga pixeldensitet. Den smala utformningen erbjuder unika fördelar – den har en 16:9-formfaktor optimerad för de populäraste högupplösningsstandarderna, är lätt att installera och underhålla samt är imponerande smal och enhetlig.

Mer information om Leyard TWA (på engelska)

 

Leyard TWS

Leyard TWS Serien

Leyard® TWS Serien är en produktserie av mångsidig, utra-fine LED videoväggsskärmar. Modellserien finns i följande pixel pitch: 0.9, 1.2, 1.5 och 1.8 mm. En diagonal storlek på 27,” gör att den passar för en mängd olika installationer. Leyard TWS Serien har en låg vikt och är lätt att hantera, och den kan med fördel användas för fasetterad, bågformade videoväggar, både som hängande videovägg eller för en mer traditionell lösning.

För mer information om Leyard TWS Serien (Engelska)

 

undefined

Planar DirectLight LED-videoväggar

Planar® DirectLight™ LED-videoväggsystemet är en familj av smidiga, mycket högupplösta LED-videoväggar med direktvisning som är avsedda för inomhusbruk och ger en överlägsen visuell upplevelse och kan användas dygnet runt. Planar DirectLight LED-videoväggar är perfekta även för krävande kontrollrum och digitala skyltar och ger ett enhetligt och sömlöst visningsområde med praktiskt taget valfri storlek och form.

Mer information om Planar DirectLight (på engelska)

 

Leyard TVH

Leyard TVH

Leyard® TVH-serien är ett sortiment högupplösta LED-videoväggar med hög prestanda tillgängliga med en punkttäthet på 1,6 mm, 1,9 mm eller 2,5 mm. Leyard TVH-serien ger branschledande bildkvalitet och en avancerad utformning som erbjuder hög tillförlitlighet för en rad krävande tillämpningar inomhus.

Mer information om Leyard TVH information (på engelska)

 

Leyard CarbonLight

Leyard CarbonLight LED-skärmar

Leyard® CarbonLight™ LED-skärmar är en omfattande serie LED-skärmslösningar utformade särskilt för uthyrning, scenpresentationer och flexibla, permanenta lösningar. Leyard CarbonLight LED-skärmar finns i många olika modeller och erbjuder unika LED-skärmslösningar för kreativa och iögonfallande installationer i offentliga utrymmen.

Mer information om Leyard CarbonLight (på engelska)

 

Leyard uEV

Leyard uEV

Leyard® uEV-serien är ett sortiment effektfulla LED-videoväggar i storformat, tillgängliga med en punkttäthet på 4, 5 och 6 mm, som är perfekta för digitala skyltar inomhus. Leyard uEV-serien är mycket tillförlitlig och lätt att underhålla, och kan användas dygnet runt. Med enkelt underhåll från framsidan, hållbar kvalitet och fantastisk LED-teknik erbjuder Leyard uEV-serien en tittarupplevelse som överträffar allt på marknaden.

Mer information om Leyard uEV (på engelska)

 

Leyard uLV

Leyard uLV

Leyard® uLV-serien är ett sortiment LED-videoväggar för utomhusbruk, tillgängliga med en punkttäthet på 10, 16 och 20 mm, för omgivningar som kräver hög ljusstyrka. Om din LED-videovägg utomhus ska ses från ett längre avstånd ger Planar uLV-serien utomordentligt värde och dessutom en livfull, ljus och konsekvent bild. Den effektiva utformningen i Leyard uLV-serien, som är skalbar och kan underhållas från framsidan, minskar bygg- och driftskostnaderna. Den mycket pålitliga väderbeständiga utformningen kan användas dygnet runt i många olika miljöer.

Mer information om Leyard uLV (på engelska)

 

Leyard CV

Leyard CV-serien

I Leyard® CV-serien finns LED-videoväggar för inomhus- och utomhusbruk som är tillgängliga i en rad pixeluppsättningar, från 4 millimeter till 20 millimeter, för ett stort antal miljöer och användningsområden. Leyard CV-serien är utformad för hög pålitlighet och hållbarhet, och ger en kostnadseffektiv och sömlös LED-videovägglösning.

Mer information om Leyard CV-serien (på engelska)

 

Clarity -matrix -lxhd -small

Clarity Matrix LCD-videoväggar

Clarity™ Matrix LCD-videoväggar är ett flexibelt LCD-videoväggsystem som ger enastående sammansatt visuell prestanda, kan användas dygnet runt och kräver minimal installationsyta. Clarity Matrix videoväggar finns tillgängliga i många olika storlekar och omfattar modeller med interaktiva pekfunktioner, 3D och hög ljusstyrka.

Mer information om Clarity Matrix (på engelska)

 

Planar -Mosaic -small

Planar Mosaic arkitektoniska videoväggar

Planar® Mosaic® arkitektoniska videoväggar förvandlar inomhusutrymmen genom ändlösa möjligheter till kreativa uttryck och ett dynamiskt nytt sätt att visa konst och information. Planar Mosaic-videoväggar kan skapa önskad känsla eller en helt ny upplevelse i alla utrymmen.

Mer information om Planar Mosaic (på engelska)

 

Clarity -LED-Broadcast -small

Clarity LED-seriens videoväggar med bakprojektion

Planars Clarity® LED3-serie utgör ett komplett utbud av LED-upplysta videoväggar med bakprojektion som ger fantastisk bildkvalitet, branschledande energieffektiv prestanda och pålitlig lång livslängd. Skärmarna i Clarity LED-serien är tillgängliga i många olika storlekar och upplösningar.

Mer information om Clarity LED-serien (på engelska)

LCD-skärmar i storformat

 

Ultrares -series -small

Planar UltraRes-serien

Planar® UltraRes™-serien är ett sortiment 75-tums, 86-tums och 98-tums LCD-skärmar av professionell kvalitet med ultra-HD-upplösning (3 840 x 2 160) med oöverträffad bild- och färgkvalitet för ursprunglig 4K och uppskalat innehåll. Skärmarna i Planar UltraRes-serien erbjuder överlägsen prestanda med exceptionell klarhet i 4K och avancerad bearbetning – perfekt för tillämpningar från gemensamma mötesutrymmen till effektfulla digitala bilder.

Mer information om Planar UltraRes Series (på engelska)

 

QE Series

Planar QE Serien 

Planar® QE Serien är en produktserie med 75”, 84” och 98” Ultra HD upplösning (3840 x 2160), som ger en imponerande lösning för att designa, distribuera och spela upp 4K innehåll på en skärm eller multipla skärmar i ett nätverk, vilket ger lägre kostnad och komplexitet vad det gäller installation. Tillgänglig med inbyggd mediaspelare, 4K @ 60 Hz och multi-touch modeller, Planar QE serien är idealisk för applikationer från digital skylning till interaktiva mötesrum. 

För mer information om Planar QE Serien (Engelska) 

EPSeries -transparent -small

Planar EP-serien

Planar® EP-serien är ett sortiment LCD-skärmar av professionell kvalitet med ultra-HD-upplösning (3 840 x 2 160) som erbjuder överlägsen pålitlighet med fantastisk bildkvalitet.  Skärmarna kommer i storlekarna 50 tum, 58 tum och 65 tum och har standardfunktioner som krävs för kommersiella tillämpningar som digitala skyltar, företagsmiljöer och kontrollrum.  Skärmarna i Planar EP-serien finns också med pekfunktioner som gör den uppslukande 4K-upplevelsen interaktiv.

Mer information om Planar EP-serien (på engelska)

PS-Series -Banner -small

Planar PS-serien

Planar® PS-serien™ är ett sortiment LCD-skärmar av professionell kvalitet i storformat med en fullständig uppsättning av kommersiella funktioner med överlägsen visuell prestanda som lämpar sig väl för krävande digitala skyltar. Skärmarna i Planar PS-serien har storlekar från 46 tum till 65 tum och omfattar interaktiva pekmodeller.

Mer information om Planar PS-serien (på engelska)

Bildstyrenhet

 

Indisys -angle -small

Indisys bildstyrenhet

Planar's Indisys™ bildbearbetning är en komplett och helt digital lösning för att fånga, dirigera, visa och hantera visuell information på en videovägg. Den använder en unik distribuerad arkitektur och särskilda bredbandskomponenter som ger prestanda, flexibilitet, redundans och kontroll hela vägen från källa till pixel.

Mer information om Indisys (på engelska)

 

Clarity -VCS-angle -small

Clarity VCS styrenhet för videovägg

Clarity® Visual Control Station™ (VCS™) är en flexibel och användarvänlig styrenhet för videoväggar utformad för att fånga, visa och hantera flera källor på en videovägg.  Den har stöd för en rad olika visuella inmatningskällor, t.ex. analog, digital och IP-nätverksbaserad video och dator.

Mer information om Clarity VCS (på engelska)

Försäljning 

Telefonnummer: +33 1 85 31 00 00
E-post: info.emea@leyardgroup.com

 

Support

Telefonnummer: +421 915 575 304
E-post: support.emea@leyardgroup.com

Showrooms

Planar & Leyard Produkt Showrooms